Beste ouder,

Wellicht heeft u al vernomen dat de Sinterklaasintochten van Renkum en Heelsum dit jaar anders zullen moeten verlopen dan andere jaren. De Corona-maatregelen gooien ook voor de Sint roet in het eten.

De Stichting Sinterklaas in Renkum, hele goede kennissen van de goedheiligman, heeft samen met Unicum uit Heelsum daarom iets anders voor de Renkumse en Heelsumse kinderen bedacht. Met dit bericht hopen wij u te bereiken, u als ouders van de kinderen van 3 tot en met 8 jaar uit Renkum én Heelsum. Het alternatief vergt namelijk wat uitleg.

Op zondag 22 november is er een Sint activiteit in Doelum. In 7 oplopende shifts van elk ongeveer een half uur zullen wij ontdekken of de Sint dit jaar toch nog Renkum en Heelsum heeft weten te bereiken. Helaas mogen wij, vanwege de huidige maatregelen, slechts 30 kinderen ontvangen in de zaal én 30 mensen op de tribune.

Entree voor 4 tot en met met 8 jarigen

Op deze website kunt u ons reserveringssysteem vinden. Hier kunt u uw kind(eren) aanmelden voor de Sint activiteit. Vanwege de beperking in de zitplaatsen is deze activiteit slechts toegankelijk voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar uit Renkum en Heelsum. Helaas mogen de ouders niet naar binnen. In het reserveringssysteem kunt u de kaartjes bestellen voor de Sint activiteit. Laat hier duidelijk uw NAW gegevens achter, u krijgt namelijk 2 dagen voor aanvang van de activiteit polsbandjes thuisgestuurd voor uw kind. Hierop hebben wij alvast de naam van het kind en uw telefoonnummer genoteerd. Dit zodat de organisatie u altijd kan bereiken tijdens de activiteit.

In het reserveringssysteem kunt u ook allergieën van uw kind invullen. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat Piet uw kind de juiste lekkernijen geeft.

Vanwege de verwachte drukte is het niet mogelijk een tijd aan te geven. Zoals gezegd, wij proberen in 7 shifts zoveel als mogelijk kinderen te bereiken. U ontvangt dus zo snel mogelijk van ons een bericht hoe laat uw kind wordt verwacht.

Wij begrijpen als geen ander dat u en uw kind dit allemaal best wel wat spannend zullen vinden. En dat is het misschien ook wel maar wij willen uw gerust stellen door te zeggen dat wij er alles aan zullen doen om uw kind voor dit half uurtje toch een leuke Sintintocht te laten beleven.

Entree voor huishoudens met kinderen vanaf 3 jaar

Wij begrijpen dat kinderen van 3 jaar niet alleen naar deze activiteit kunnen. Daarom is de tribune in Doelum speciaal gereserveerd voor huishoudens met een kind vanaf 3 jaar. Dus wilt u uw 3-jarig kind, eventueel met broertjes en zusjes tot en met 8 jaar aanmelden, dan kunt u voor uw gezin een plek reserveren op de tribune. Vriendelijk willen wij u wel vragen om slechts met 1 volwassene te komen. Dit omdat het totaalaantal plaatsen op de tribune ook 30 zal zijn.

Hulpbehoevende kinderen.

Is uw kind van 3-8 jaar om welke reden dan ook hulpbehoevend? Ook dit kunt u aangeven tijdens de reservering. Speciaal voor u en uw kind reserveren wij dan een aparte plek in de zaal.

Corona Maatregelen

Wanneer u kaarten heeft besteld ontvangt u van ons een bevestiging. Bij deze bevestiging is ook een schrijven bijgevoegd over bijvoorbeeld het halen en brengen van uw kinderen. Wilt u zich alstublieft houden aan de regels in dit schrijven? Voor uw en onze gezondheid maar ook zodat wij dan zeker zijn van een mooi moment voor uw kind.

Kosten

Deze Sint activiteit is kosteloos. Door alle sponsoren alsook de winkeliersverenigingen van Renkum en Heelsum wordt dit feest mogelijk gemaakt.

LiveStream

Denkt u, na het lezen van al deze informatie, ik zie dit toch niet zo zitten? Niet getreurd, er zal ook een livestream beschikbaar zijn. U kunt dan online toch een klein beetje aanwezig zijn. De link naar de stream wordt via onze Facebookpagina gemeld.

Het is anders dan anders, maar we hopen dat wij toch zoveel mogelijk kinderen uit Renkum en Heelsum mogen ontvangen.

Namens de Stichting Sinterklaas in Renkum
Dennis van de Peppel